OGLAS
in ,

Dopustila sam mužu da odabere moju odjeću na tjedan dana

OGLAS

Ako zamolite muža da pogleda u ormar i odabere vašu odjeću, što mislite da će odabrati? Duga crvena haljina? Traperice, tenisice i majicu? Ili možda bikini?

Kao i mnoge žene, imam veliku garderobu punjenu stvarima, a neke od njih nikad nisam ni nosila. Ipak, često sam mislila da nemam što obući. Onda sam odlučila eksperimentirati i zamolila muža da odabere moju odjeću na tjedan dana.

Njegovi izbori su me stvarno iznenadili.

Ponedjeljak

U ponedjeljak ujutro oprezno sam gledala Colina kako istražuje u ormaru, bira odjeću za mene. Bio je to odgovoran dan: imala sam sastanak s poslovnim partnerima i morala sam pogledati ulogu. Nekoliko puta sam htjela odustati od te glupe ideje, ali on je bio toliko uzbuđen da sam disala i čekala svoju kaznu.

OGLAS

Ipak, uzalud sam se bojala. Naravno, odabrana odjeća nije prikladna za poslovni sastanak, ali, prema Colinu, “sve je pokriveno, nitko neće buljiti i to stvara proljetno raspoloženje”. Ipak, vjerujte mi, svi su buljili. Nosila sam ovo cijeli dan, i 100% sam sigurna da ću opet obući ovu odjeću. Štoviše, dobila sam puno komplimenata od kolega za tako živopisnu sliku.

Utorak

Drugog dana počela sam sumnjati da moj muž očito voli svijetle boje. A ja to nisam znala, možeš li zamisliti? Prema njegovim riječima, tog dana prognoza je zahtijevala sunčan dan, i htio je da izgledam kao pravo sunce. Našao je moju staru torbu koju sam prestala nositi, misleći da izgledam kao dijete. Ipak, kako se ispostavilo, moj suprug, direktor leasing kuće, potajno je volio ovu torbu. Od tada, to je postao moj omiljeni dodatak.

Srijeda

Danas Colin i ja imamo godišnjicu, i odlučili smo je proslaviti romantičnom večerom. Budući da ne možemo ići u restoran s dvoje agilne djece, odlučili smo organizirati romantičnu večer kod kuće. Radili smo to i prije, i nikad nisam razmišljala što da obučem. Na kraju krajeva, kod kuće smo, pa zašto se oblačiti? Ipak, kako se ispostavilo, moj muž misli drugačije. Izabrao je za mene prilično oskudnu crnu haljinu. I večeras sam se osjećala kao da smo na prvom spoju.

Četvrtak

Iskreno, nisam nosila ovu haljinu dugo vremena. Bilo je to malo u ormaru, i zaboravila sam na to. Uvijek mi se činilo prekratko, i mislila sam da to nije moja boja. Ipak, Colin je izabrao, tvrdeći da izgledam “apsolutno zapanjujuće” u crvenoj boji. Poslao me na roditeljsku večer u ovoj odjeći. Osjećala sam se užasno neugodno, ali riječi mog muža su mi dale samopouzdanje.

Petak

Danas smo se sastali s mojim roditeljima. A da nije bilo Colina, nosila bih urednu haljinu i cipele. Ipak, moj muž je odlučio da se neću osjećati ugodno u haljini koja trči po kući za djecom, a on je odabrao ovu odjeću za mene. Iskreno, obično nosim ovaj kombinezon kada idemo u seosku kuću ili na piknike, ali sada sam shvatila da je uzalud da nosim tako rijetko. Stvarno je udobno, a u kombinaciji s natikačama i kapom izgleda stvarno elegantno.

OGLAS

Subota

OGLAS

Subota je dan naših obiteljskih šetnji. Danas je Colin pustio maštu na volju i činilo se da se osjeća kao pravi stilist. Da li se sve dobro miješa? Ne. Jesam li sretna u ovoj odjeći? Definitivno da. Stavio je svoju omiljenu jaknu na mene, tvrdeći da izgledam jako slatko u njoj. Lagana haljina i tenisice za udobnost. Mislim da fotografija pokazuje da je šetnja bila sjajna.

Nedjelja

Nismo imali planove za nedjelju. Ipak, Colin je htio da se osjećam elegantno i ženstveno čak i kod kuće. Imam crnu haljinu koju jednostavno obožavam, ali rijetko nađem priliku da je nosim. Kako se ispostavilo, ne moram je tražiti. Život s mojim mužem je jedna divna prigoda za koju se vrijedi odjenuti svaki dan.

Iznenadilo me koliko je odgovoran za ovaj zadatak. Pažljivo je birao svaku odjeću, a ja sam došla do zaključka da su svi prikladni za svaki dan. Svako jutro, kada sam oblačila odjeću koju je moj muž birao za mene i gledala se u ogledalo, sretno sam se smješkala.

OGLAS

Shvatila sam nešto važno. Ne bojte se eksperimentiranja. Ne morate tražiti pravu prigodu da obučete večernju haljinu ili tenisice s majicom. Ako se osjećate ugodno u tome, ne oklijevajte ni sekunde; ako ste sigurni u to, ne oklijevajte ni sekunde; Ako vas muž pogleda očima punim obožavanja, ne oklijevajte ni sekunde. Pokušajte zamoliti supružnika da odabere odjeću za vas barem jedan dan. Bit ćete ugodno iznenađeni.

OGLAS